U zult ontdekken idyllische plekjes, zoals kleine eilanden in het midden van de oceaan die zich ontwikkelen door middel van haar exclusieve attracties. De reis aan de kust biedt een verscheidenheid aan landschappen, maar ook een breed scala van gewassen. Laat Corsica!

Corsica naar het zuidelijke deel

Van Ajaccio, in de buurt van het zuiden van Corsica, is omringd door bergen die het omringen. Deze citadel heeft de schoonheid en zuiverheid van de kust behouden. Bij de ingang van de Golf van Ajaccio, zult u versteld staan door de schoonheid van bloedige eilanden. Door voortzetting van uw cruise naar het zuiden, niet te missen de charmante jachthaven van Propriano, aan de Golf van Valinco, altijd zeer goed beschermd in het geval van sterke wind.

Water reizigers websites

Een exotische schoonheid en tropische eilanden liggen binnen bereik je piek voor de reis naar Corsica. Langs de Middellandse Zee, veel havens en ankerplaatsen zijn beschikbaar voor landingen, tanken. Corsica is ook gelijk aan de watersport met de beroemde inhammen van Canuseddu, Cala Francese, Pebbles en de Twin Dragon Cave en vele andere fascinerende landschap. Van juni, het klimaat in Corsica is fris. Het is warm, maar de zeebries verzacht de sfeer. Geen moeite om bootverhuur Corsica wordt gerapporteerd. De navigatie in het laagseizoen heb je natuurlijk zal zorgen voor rust in de zeer aanzienlijke bevochtiging.

Een wervelende navigatie

Ervaren schippers en bemanning zijn tot uw dienst om deze zeereis. Uitstekende duiken en snorkelen vissen en watersporten. U kunt online boeken of kom ter plaatse door een bezoek aan de modder van de boot. U kunt ook een boot huren met familie of reizen in de cabine. Zuid Corsica kent een mediterraan klimaat, warm en droog in de zomer, met temperaturen tot 36 graden in de lucht en 25 graden voor het water. In de winter is het klimaat is mild en regenachtig. De lente en de vroege herfst zijn de ideale seizoenen voor een cruise in Corsica, omdat de temperaturen zijn aangenaam, prachtige natuur en er zijn minder mensen in de havens en ankerplaatsen.

Idyllische stranden naar dorpen in de bergen van het Zuidereiland verbergt prachtige landschappen om van te genieten tijdens uw tussenstops op het eiland van de schoonheid.